Μαρία – Ολυμπία: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Μαρία – Ολυμπία: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Η Μαρία – Ολυμπία έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ο Πέρεγκριν Πίρσον, γόνος της γνωστής οικογένειας που από τον 19ο αιώνα έχει ιδρύσει τη βρετανική πολυεθνική εταιρεία εκδόσεων και εκπαίδευσης Pearson plc. Ο 25χρονος είναι γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, Μάικλ Πίρσον και αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους Βρετανούς εργένηδες.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Real News, οι δυο τους γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες την πρώτη επέτειο της σχέσης τους, την οποία αποφάσισαν ότι δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν πλέον. Η Μαρία Ολυμπία αποφάσισε να μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να ζήσει με τον αγαπημένο της.

Ο Πέρεγκριν Πίρσον, η οικογενειακή περιουσία του οποίου ανέρχεται σε 224 εκατομμύρια λίρες, επισκέφτηκε την Ελλάδα πέρσι το καλοκαίρι, για να γνωρίσει τους παππούδες της συντρόφου του, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία.

«Έχει γνωρίσει όλη την οικογένεια της Ολυμπίας και όλοι τον αγαπούν. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πιο επίσημα» αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top