Η ημέρα ψηφοφορίας πάντα φέρνει στην επιφάνεια τις αληθινές προθέσεις εκείνων, που καλούνται να ψηφίσουν. Αν και από αρκετά νωρίς φέτος στο διαγωνισμό, οι προθέσεις, οι συμπάθειες και οι τάσεις όλων, είναι πιο ξεκάθαρες από ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας εκδηλώνονται διαφορετικά συναισθήματα και οι ψήφοι πέφτουν σε άλλους από εκείνους, που φέρουν πραγματικά την ευθύνη. Οι αντιδράσεις από τον εξώστη αρκετά έντονες και τα φώτα πέφτουν στον κάτοχο της κάρτας Ασυλίας για άλλη μια φορά.

Ένας τραυματισμένος παίκτης βρίσκεται στη θέση του υποψήφιου και οι εντάσεις κορυφώνονται. Θα έρθει η Κατερίνα Λένη σαν «από μηχανής θεός» να σώσει, όποιον βρίσκεται άδικα στη θέση του υποψήφιου; Λόγια περί ανηθικότητας και απουσίας τιμής, βαραίνουν το κλίμα, τις συνειδήσεις και ρίχνουν τη διάθεση για μάχη μέσα στη μαγειρική αρένα.

Το πιάτο αντιγραφής είναι ενός από τους καλύτερους Pastry Chef στην Ελλάδα, του Ευγένιου Βαρδακαστάνη. Ένα βουνό, όπως περιγράφει το πιάτο του και ο ίδιος, που όποιος το ανέβει, θα τον γλυκάνει η γεύση της ολοκλήρωσης του. Δύο άνδρες και μια γυναίκα μάχονται στην κουζίνα του διαγωνισμού, τα αποτελέσματα όμως δεν φαίνεται να δικαιώνουν τη δίωρη προσπάθειά τους.

Η επιστροφή στο σπίτι των παικτών του MasterChef 4 χαρακτηρίζεται από βαρύ κλίμα. Χαρά, λύπη και «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών», αιωρούνται στην ατμόσφαιρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!