Νίκος Κουρής: «Ήμουν πάρα πολύ κομπλεξικός κι έτσι έχασα το δρόμο μου»

 Νίκος Κουρής: «Ήμουν πάρα πολύ κομπλεξικός κι έτσι έχασα το δρόμο μου»

Ο Νίκος Κουρής το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει καταφέρει να χτίσει με τον 12χρονο γιο του Πέτρο, αλλά και για πολλά ακόμα.

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Πέτρος είναι ένα σπάνιο πλάσμα απίστευτης καλοσύνης και πάρα πολύ φωτεινό παιδί. Είναι πολύ γλυκός, ακόμα πιο γλυκός τώρα που μεγάλωσε. Και έχουμε πολύ τίμια σχέση. Χωρίς παρεμβολές και από πάνω τον γονέα. Είμαστε πάρα πολύ ίσοι. Ο καθένας στο ρόλο του βέβαια»., ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον γιο του ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησε για τις επιτυχίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής αποκαλύπτοντας, «Εγώ τις επιτυχίες που για να μην είμαι αχάριστος ήταν πολλές και στο θέατρο και στο σινεμά και στην τηλεόραση, τις αντιλαμβανόμουν σαν βάρος. Ό,τι κάπως έπρεπε να το διαχειριστώ, ότι δεν έπρεπε να την “ψωνίσω”, ότι δεν σημαίνει τίποτα, ότι η δουλειά είναι που μετρά. Σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτό το πράγμα το στιγμιαίο, ότι κάτι σου αναγνωρίζουν, αυτό είναι η επιτυχία».


«Δεν δεχόμουν τη διασημότητα, την έκθεση, δεν δεχόμουν ότι ο ηθοποιός πρέπει να είναι έτσι κι όχι έτσι, ότι ο ηθοποιός πρέπει να γυρίζει στα μπαρ. Ήμουν πάρα πολύ κομπλεξικός με όλα αυτά τα πράγματα. Κι έτσι έχασα πάρα πολύ το δρόμο μου. Έχασα και χρόνο. Πολλοί πιστεύουν για εμένα ότι είμαι σνομπ, ότι είμαι βαρύς. Δεν υπήρξα ποτέ βαρύς στ’ αλήθεια» ανέφερε ο ηθοποιός.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top