Νίκος Πολυδερόπουλος: «Το σεξουαλικό δεν μου λείπει, η σχέση θα έρθει στην ώρα της»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Το σεξουαλικό δεν μου λείπει, η σχέση θα έρθει στην ώρα της»

Αινιγματικός, φιλοσοφημένος, όμως πάνω από όλα σέξι και επιτυχημένος. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, το τηλεοπτικό μας guilty pleasure, φωτογραφήθηκε με τα απολύτως απαραίτητα για το Omikron και μίλησε για τη ζωή του.

Γιατί πιστεύεις πως σε θεωρούν hot;
Νομίζω από τους ρόλους μου. Είμαι λίγο ιδιαίτερος.

Τι είδους αρσενικό είσαι;
Είμαι τζέντλεμαν εκεί που πρέπει, αλήτης εκεί που πρέπει, κακός εκεί που πρέπει και καλός εκεί που πρέπει. Αλλά όταν είμαι κακός είμαι καλύτερος.Το «κακός» πάντως ελκύει πολύ τις γυναίκες…
Η γυναίκα θέλει και τον άντρα τον τζέντλεμαν και τον άντρα τον αλήτη – αυτό το έχω και στην προσωπική μου ζωή. Έχω φύγει νωρίς απ’ το σπίτι, έχω μάθει την αλητεία, αλλά μέσα από την αλητεία έχω μάθει τους σωστούς τρόπους και πού να τους προσφέρω.

Γιατί έφυγες από τα 16 σου απ’ το σπίτι;
Ήθελα να κυνηγήσω τα όνειρά μου και να βγάλω το δικό μου χαρτζιλίκι. Ξεκίνησα από υδραυλικός.

Τον χαρακτηρισμό του «λαϊκού παιδιού» τον αποδέχεσαι;

Τον αποδέχομαι, τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Τα λαϊκά παιδιά έχουν μπέσα και είναι τίμια, κάτι που στις μέρες μας σπανίζει.

Αν κάποια γυναίκα επιμείνει στην άποψή της για σένα «νέος, ωραίος, σέξι, με κορμί φέτες και με ατού του τον ωραίο πωπό» θίγεσαι;
Βαριέμαι.Εσύ τι αναζητάς από μία γυναίκα;

Αγάπη, ευτυχία, σεβασμό και ειλικρίνεια.

Ντράπηκες ποτέ για επιλογές σου στη ζωή;
Δεν ντράπηκα. Έμαθα. Η ευτυχία δεν είναι μία ευθεία, είναι ένας δρόμος με καμπύλες. Και οι καμπύλες είναι τα λάθη μας.

Το «σ’ αγαπώ» το ‘χεις εύκολο;
Είναι πολύ μεγάλη λέξη αυτή. Πλέον παίρνουμε τηλέφωνο και λέμε «αγάπη, τι κάνεις;» – μπερδέψαμε την έννοια της αγάπης. Η αγάπη είναι προσωπική αφοσίωση, στοργή, συμπόνια και ευγένεια. «Σ’ αγαπώ» σημαίνει θα δώσω κάτι κι ας μου λείψει, για να ζήσεις εσύ.

Πότε το ‘πες τελευταία φορά σε σχέση σου;
Πάνε χρόνια…

Έχεις χρόνια να κάνεις σχέση;
Ναι.

Δεν σου λείπει;
Βλέπεις πώς είναι η ζωή μου – αεροπλάνα, γυρίσματα, Κύπρος, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, θέατρο, πρόβες, τηλεόραση. Η σχέση θέλει χρόνο. Το σεξουαλικό δεν μου λείπει, η σχέση όμως, ναι, μου λείπει. Θα έρθει στην ώρα της.

Η σχέση για σένα προϋποθέτει πίστη;
Είναι δεδομένη η πίστη. Δεν μπορείς να έχεις κάποιον δίπλα σου και να τον κοροϊδεύεις. Γιατί αυτομάτως μειώνεις εσένα τον ίδιο.Scroll To Top