Ντίνα Κώνστα: Εγκατέλειψε την Αθήνα η «Ντένη Μαρκορά»

 Ντίνα Κώνστα: Εγκατέλειψε την Αθήνα η «Ντένη Μαρκορά»

 

 Η θρυλική «Ντένη Μαρκορά» από τους «Δύο Ξένους», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, αποφάσισε με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού να αφήσει το κλεινόν άστυ και να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος, εκεί όπου ο COVID-19 δεν θα μπορούσε να έχει πρόσβαση.

Φειδωλή στις απαντήσεις της και μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, η σπουδαία ηθοποιός δε δίστασε να εκμυστηρευτεί ότι εδώ και έναν χρόνο αποφάσισε να βρει καταφύγιο δίπλα σε πολύ δικούς της ανθρώπους. «Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» δήλωσε στον δημοσιογράφο.

Πάνε περίπου 15 μήνες από τότε που η Ντίνα Κώνστα με το ξέσπασμα της πανδημίας και έπειτα από προτροπή των ανιψιών της, αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στο Παγκράτι και να μεταφερθεί εκτός Αθήνας. Άλλωστε η ίδια, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, δε σκοπεύει να επιστρέψει στο επάγγελμα το οποίο λάτρεψε από μικρή.

Τα 83 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη της, καθώς και οι δεκάδες ρόλοι τους οποίους έχει υποδυθεί, δεν της έχουν αφήσει κανένα απωθημένο, παρ’ όλη την αγάπη που γνωρίζει από τον κόσμο, ακόμα και σήμερα που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν φύγει από πάνω της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top