«Ντροπή σας»: Η αποστομωτική απάντηση της Emily Ratajkowski στους επικριτές της

«Ντροπή σας»: Η αποστομωτική απάντηση της Emily Ratajkowski στους επικριτές της

Η Emily Ratajkowski από την ημέρα που έγινε μητέρα, τον φετινό Μάρτιο, έχει υποστεί mom-shaming, όπως ονομάζεται, για τα πάντα – από τον τρόπο με τον οποίο κρατά το μωρό της στην αγκαλιά, μέχρι το θηλασμό. 

Η ίδια λατρεύει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή με τον μικρό Sylvester Apollo Bear τα social media, ωστόσο δεν ανέχεται την κριτική από αγνώστους.

Όλα ξεκίνησαν από μία φωτογραφία στην οποία η Emily Ratajkowski κρατά το μωρό της αγκαλιά με το ένα χέρι. Μπορεί να τη διέγραψε, αλλά οι χρήστες του Instagram ξεκίνησαν να της επιτίθενται και δεν σταματούν.

«Όλοι θυμόμαστε την εποχή που κατακρίναμε την Britney και το χαρακτηρισμό της ως “κακή μητέρα”, όταν οδήγησε με το μωρό της αγκαλιά. Μιλάμε για το ότι πρέπει να βελτιωθούμε, ως κοινωνία. Στο μεταξύ, τα σχόλιά μου είναι γεμάτα απαίσιες παρατηρίσεις για το πόσο δεν αξίζω να είμαι μητέρα. Ντροπή σας.

Δεν με ενδιαφέρει αν με μισείτε ή αν μισείτε τους celebrities (ή απλώς τις γυναίκες) αλλά είναι απίστευτα τρομακτικό το να γίνεσαι γονιός και σε καμία δεν αξίζει να έρχονται άγνωστοι και να λένε πως είναι κακές μητέρες», έγραψε σε Instagram story η Emily Ratajkowski.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top