Ο απίστευτος λόγος που δεν πλησιάζουν τον Γιάννη Στάνκογλου οι γυναίκες

Ο απίστευτος λόγος που δεν πλησιάζουν τον Γιάννη Στάνκογλου οι γυναίκες
Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας από τους ηθοποιούς της γενιάς του που ξεχωρίζει. Γοητευτικός αλλά χαμηλών τόνων φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού που τον ακολουθεί σε όλα τα επαγγελματικά του βήματα. Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» πως οι γυναίκες δεν τον πλησιάζουν εύκολα γιατί φοβούνται, ενώ παραδέχεται πως παρόλο που βγάζει προς τα έξω την εικόνα του ασυμβίβαστου, πολλές φορές πληγώνεται και κλαίει.Έλα, πες, ποιο είναι το μυστικό;

«Το μυστικό που δείχνω νέος; Κοίτα καλύτερα, σαν προτηγανισμένη πατάτα είμαι»

Εγώ νομίζω ότι είσαι ένας ωραίος rock τύπος. Αλλά μετά σκέφτομαι «rock με δυο παιδιά, γίνεται»;

«Γιατί δεν γίνεται; Ξέρεις τι rock που είναι να αλλάζεις πάνες και να μυρίζεις τα σκατά των παιδιών σου; Αλλά δεν παραπονιέμαι, είχα ανάγκη να το κάνω. Γενικά, έχω μεγαλώσει με rock μουσική και hard rock καταστάσεις. Δεν ήμουν ο τύπος που θα ξενυχτούσε στα μπουζούκια. Από ελληνικά θα ακούσω μόνο Αγγελάκα και κάποια ρεμπέτικα»

Όταν βγαίνεις έξω, σου την πέφτουν οι γυναίκες ή έχεις μπει πια στην κατηγορία «παντρεμένος, μην πλησιάζετε»;

«Εντάξει, πλέον ξέρουν όλοι ότι είμαι παντρεμένος. Άλλωστε, έχω δουλέψει πέντε φορές με τη γυναίκα μου στο θέατρο. Νομίζω, όμως, ότι οι γυναίκες δεν με πλησιάζουν εύκολα, Με φοβούνται λόγω της 10ης Εντολής»


Τώρα που είπες 10η Εντολή, ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στην tv με νέα σειρά, θα είσαι στο cast;
«Ελπίζω να μας πάρει κι εμάς τους παλιούς»

Η αλήθεια είναι πως βγάζεις την εικόνα του ασυμβίβαστου, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Δηλαδή, δεν θα σε κοιτάξει κάποιος και το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι «τι γλυκός άνθρωπος».

Κατά βάθος είμαι. Και γλυκός και ευαίσθητος. Ίσως η διαφορετική εικόνα που περιγράφεις και βγαίνει στον κόσμο να προκύπτει από δικά μου θέματα και δικές μου ανασφάλειες, που δεν θέλω να φανερώσω στον καθένα. Αλλά κάποιος που με ξέρει, ξέρει ότι είμαι ευαίσθητος.

Κλαίς συχνά;

Κλαίω πολύ συχνά. Μπορεί να κλάψω με κάτι απλό, που να μην είναι καν προσωπικό μου. Με κάτι που θα δω στον δρόμο, αλλά δεν ορίζεται από αυτό η ευαισθησία. Ευαίσθητος μπορεί να είναι κάποιος και από τον τρόπο που προσεγγίζει τη δουλειά του και πως την αγαπάει».
Scroll To Top