Ο Δημήτρης Μοθωναίος ξεκαθαρίζει: «Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ΄οποιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος ξεκαθαρίζει: «Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ΄οποιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη»

 

O Δημήτρης Μοθωναίος, μετά τη χθεσινή αναφορά του Δημήτρη Λιγνάδη, στο πρόσωπό του στην απολογία του στο δικαστήριο, για τις κατηγορίες των βιασμών που του έχουν απαγγελθεί έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενους μίλησε για «άτομα εντελώς διάτρητα, που θα μπορούσαν να έχουν τα ταπεινά ελατήρια, να περιφέρουν τα δράματά τους -γιατί αυτό έχει προσφέρει η συγκυρία, δείτε πόσους ακόλουθους έχει. Προσφέρθηκαν διαφημίσεις και σε άλλους που βάλανε το λιθαράκι τους, όπως ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ανήκει κι αυτός στην ομάδα αυτών που είπαν το κάτι τις».


Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μοθωναίος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη δημόσια, για να τον καταγγείλει για κάτι.

«Τον Φεβρουάριο του 2021 παραχώρησα μία συνέντευξη αναφερόμενος στην κακοποίηση που βίωσα κατά τη διάρκεια της παιδικής, της εφηβικής και της ενήλικης ζωής μου. Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ΄οποιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη. Το γεγονός ότι ο ίδιος στη σημερινή του απολογία προέβαλε στη δική μου εξομολόγηση το εφαλτήριο των κατηγοριών που στοιχειοθετήθηκαν εναντίον του θα έπρεπε ίσως να μας προβληματίσει.

Είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου είτε στάθηκαν απέναντί μου με καλή είτε με κακή πρόθεση, πολλώ δε μάλλον σε όσους αποπειράθηκαν και να με βλάψουν, καθώς όχι μόνο με έκαναν να πεισμώνω για επιβεβαίωση, αλλά το σημαντικότερο: μου έδωσαν την ευκαιρία να αναγεννηθώ, κατορθώνοντας να αγαπήσω ο ίδιος τον εαυτό μου και μου χάρισαν τη λυτρωτική συνειδητοποίηση πως έχω υπερηφήφανα επιβιώσει μέσα από αδιανόητο σκοτάδι και έχω οδηγηθεί κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, στον δρόμο του φωτός. Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω πριν ενάμιση χρόνο.
Η προσδοκία να δώσω -παραβλέποντας το ανυπολόγιστο κόστος της προσωπικής έκθεσης- κουράγιο και ελπίδα σε όσους έχουν βιώσει αντίστοιχο πόνο να περάσουν στην αντίπερα όχθη. Είμαι ευτυχής και ήρεμος και το ίδιο εύχομαι από καρδιάς σε όλους» έγραψε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top