Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στη Σκιάθο και τα extreme sports

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στη Σκιάθο και τα extreme sports

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του,τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ντάνος, μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, μέσα από την ταινία που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής με τίτλο «Χαλβάη 5-0».

Ωστόσο, τα γυρίσματα για εκείνον φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν και σε κάθε περίπτωση εδώ και κάποιες ημέρες ο Ντάνος είναι πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σκιάθο. Εκεί φυσικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχασε ευκαιρία και επέστρεψε στη θάλασσα και τα Extreme Sports.


Σε ανάρτησή του το Σάββατο, πίσω από το τιμόνι ενός ταχύπλοου έγραψε πως είναι «on duty», εννοώντας φυσικά τις υποχρεώσεις που έχει στο νησί με την εταιρία θαλάσσιων σπορ που διατηρεί στη Σκιάθο.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγαπά το νησί του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά, ήταν ένα βίντεο από ψηλά με φόντο τον ήλιο που χάνεται στο νερό με το οποίο ο Ντάνος «διαφήμισε» τη Σκιάθο.

«Έτσι έφυγε η σημερινή μου μέρα ,γεμίζοντάς με περιέργεια για την αυριανή…» έγραψε ο Ντάνος πλάι στο εντυπωσιακό, λίγων δευτερολέπτων βίντεο που ελήφθη με τη βοήθεια Drone πάνω από τη Σκιάθο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top