Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown Κύπρου παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή.

«Ο έρωτας για μένα είναι μία κατάσταση που, ναι μεν σε αναστατώνει, σου προσφέρει χαρά κι ευχάριστα συναισθήματα, όμως, είναι και η οδός που σε κάνει να δεις κάποια πράγματα αλλιώς. Εννοώ ότι, μέσω ενός έρωτα, μπορεί να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Μπορεί και όχι. Δεν έχει σημασία. Όταν μου συμβαίνει, όμως, τον ζω και τον απολαμβάνω» εξομολογείται.

Ωστόσο, ο Ντάνος παραδέχεται πως είναι ακόμα μόνος.

«Και που το είπα, τι έγινε;. Κακά τα ψέματα, είναι τέτοια τα ωράρια που δουλεύω, τα διαφορετικά μέρη που πηγαίνω, που είναι πολύ δύσκολο να κάνω σχέση αυτή την περίοδο. Η σχέση δεν είναι μόνο για να λέμε ότι έχουμε σχέση, θέλει να της αφοσιωθείς» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Θα άλλαζε τις προτεραιότητές του για μία σχέση; Ο Ντάνος λέει:

«Μελλοντικά ναι, νομίζω θα το έκανα. Όλα αυτά για μένα είναι βήμα-βήμα. Δηλαδή, αν είχα δίπλα μου μια σύντροφο που με υποστήριζε και άξιζε τις όποιες υπερβάσεις, τότε σαφώς και θα τις έκανα, χωρίς ποτέ να παραμελήσω τη δουλειά μου και να φανώ κατώτερος των προσδοκιών. Νομίζω ότι όλα μπορούμε να τα συνδυάσουμε στη ζωή – και καριέρα και οικογένεια».

Τελικά τον ενοχλεί όταν κάνουν οι γυναίκες το πρώτο βήμα;

«Το κλασικό είναι ο άντρας να το κάνει. Ωστόσο, όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατί οι σχέσεις είναι σαν τον χορό. Δεν έχει σημασία το ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα, αλλά τα επόμενα βήματα να είναι κοινά. Να συμβαδίζουν, δηλαδή, αρμονικά οι δύο άνθρωποι» καταλήγει.

 

 

Scroll To Top