Ο γιος του Schwarzenegger μεγάλωσε και είναι ένα από τα πιο γοητευτικά αγόρια του Hollywood!

Ο γιος του Schwarzenegger μεγάλωσε και είναι ένα από τα πιο γοητευτικά αγόρια του Hollywood!

Ο 24χρονος γιος του Arnold Schwarzenegger και της Maria Schriver, Patrick, έχει καταφέρει να αποκτήσει το φανατικό του κοινό, την ίδια ώρα που θεωρείται δυνατό χαρτί τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και σε αυτόν του modeling. Και δικαιολογημένα, αν κρίνει κανείς από την εμφάνισή του. Ξανθός, με πράσινα μάτια και 1,80 ύψος, το αγόρι αυτό μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Όσο για το κορμί του; Το οφείλει από τη μία στο καθημερινό personal training στο οποίο υποβάλλει σχεδόν καθημερινά τον οργανισμό του και από την άλλη στην εμμονή του με… τα βιολογικά προϊόντα!

Ωστόσο, η εμφάνισή του δεν είναι το μοναδικό προσόν για το οποίο αξίζει να τον προσέξει κάνεις. 

Ο γοητευτικός  Patrick αγαπά πολύ να ασχολείται και με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, με τελευταία του κίνηση το «Project360» μέσω του οποίου στοχεύει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για πολύ λεπτά θέματα όπως είναι η νόσος Alzheimer και οι ακραίες συνθήκες φτώχειας στις οποίες εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάζονται μέχρι σήμερα να ζουν. 

Δυστηχώς ο Patrick όμως δεν είναι μόνος του, έχει σχέση με την Abby Champion!

Η σχέση του με τον διάσημο μπαμπά του είναι μοναδική, με τους δυο τους να φωτογραφίζονται συχνά μαζί, μη παραλείποντας να μοιραστούν τις λήψεις στα social media. 

 

Scroll To Top