Ο Gérard Depardieu κατηγορείται ότι βίασε κόρη οικογενειακού του φίλου

Ο Gérard Depardieu κατηγορείται ότι βίασε κόρη οικογενειακού του φίλου

 

Ο Gérard Depardieu κατηγορείται πως βίασε δύο φορές, την 20χρονη κόρη οικογενειακού του φίλου. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, οι γαλλικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος του δημοφιλούς ηθοποιού. Η εφημερίδα «Le Figaro», «ότι έγινε δεν είχε καμία σχέση με το επάγγελμα, οι βιασμοί δεν έγιναν δηλαδή στο πλαίσιο κάποιας θεατρικής πρόβας, όπως αρχικά είχαν αναφέρει ορισμένα γαλλικά δημοσιεύματα».

Μία πρώτη έρευνα για τις κατηγορίες που βαρύνουν τον 72χρονο ηθοποιό δεν είχε αποτέλεσμα λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, αλλά αργότερα η έρευνα άρχισε εκ νέου αποδίδοντας ποινικές κατηγορίες στον Depardieu. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την βίασε δύο φορές στο αρχοντικό του στο έκτο διαμέρισμα του Παρισιού. Στις 7 και 13 Αυγούστου του 2018.

Ένα χρόνο αργότερα οι ισχυρισμοί της ηθοποιού απορρίφθηκαν αλλά στη συνέχεια η φερόμενη ως θύμα του διάσημου Γάλλου ηθοποιού ξεκίνησε εκ νέου τις διαδικασίες για τη διερεύνηση των γεγονότων. Ο δικηγόρος του ηθοποιού δήλωσε χθες ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ελεύθερος αλλά υπό δικαστική επίβλεψη, απορρίπτει εντελώς τις κατηγορίες.

Αν και το όνομα της ηθοποιού δεν έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι η Γαλλίδα ηθοποιός έσπευσε να καταθέσει μήνυση σε βάρος του την 27η Αυγούστου του 2018, λίγες ημέρες μετά τον βιασμό της στην οικία του. 

Σύμφωνα με πηγή που δεν κατονομάζεται, «η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της όταν αισθάνθηκε άσχημα για τα όσα έγιναν και τότε η μητέρα της την έπεισε να κάνει καταγγελία σε βάρος του».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top