Ο Hugh Grant νόσησε από τον κορωνοϊό και περιγράφει τα συμπτώματα που είχε!

Ο Hugh Grant νόσησε από τον κορωνοϊό και περιγράφει τα συμπτώματα που είχε!

Ο Hugh Grant αποκάλυψε ότι κείνος και η σύζυγός του Anna Eberstein νόσησαν από τον Covid-19, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert μέσω Skype και με δόση χιούμορ περιέγραψε τα συμπτώματα του κορωνοϊού που πέρασε.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είχαμε κολλήσει το χειμώνα. Ξεκίνησε σαν ένα πολύ περίεργο σύνδρομο, όπου συνέχισα να ιδρώνω απελπιστικά. Αισθανόμουν τα μάτια μου σαν να είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερα και σαν να καθόταν ένας γίγαντας πάνω στο στήθος μου. Περπατούσα στον δρόμο μια μέρα και σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα και άρχισα να πανικοβάλλομαι», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Hugh Grant και περιέγραψε την στιγμή που κατάλαβε ότι έχει μολυνθεί από τον φονικό ιό.

«Πήγαινα να μυρίσω λουλούδια, τίποτα. Και απελπιζόμουν όλο περισσότερο. Πήγα πάνω από κάδο σκουπιδιών… Είναι σαν να θέλεις να μυρίσεις τη μασχάλη του διπλανού σου γιατί απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτα. Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel Νο. 5 της γυναίκας μου πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν μπόρεσα να μυρίσω τίποτα, αλλά στραβώθηκα κανονικά» εξομολογήθηκε ο διάσημος ηθοποιός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top