Ο Ηλίας Βρεττός επιβεβαίωσε τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη – Πότε και που θα γίνει

Ο Ηλίας Βρεττός επιβεβαίωσε τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη – Πότε και που θα γίνει

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν  το πρωί της Δευτέρας ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παντρεύεται με τη σύντροφό του, Αναστασία Δεληγιάννη.

Ο Ηλίας Βρεττός μάλιστα αποκάλυψε πως  ο γάμος τους, θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Εύβοια.

 «Τα δημοσιεύματα περί γάμου που είχαν κυκλοφορήσει έφεραν και εμένα και τη σύντροφό μου σε μια αμηχανία διότι δεν ήταν ακόμη κανονισμένα τα πράγματα. Πλέον μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα, παντρεύομαι στις αρχές του Σεπτέμβρη και αυτός είναι ο λόγος που μίλησα και για συγκυριακή στιγμή στο τραγούδι μας. Είχα πει ότι όταν είναι σίγουρο θα το πω, αυτή τη στιγμή που έχουν δρομολογηθεί τα πάντα δεν έχω λόγο να μην σας το αποκαλύψω.

Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην  ιδιαίτερη πατρίδα τη δικιά μου, την Εύβοια σε πολύ κλειστό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βρεττός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top