O Kanye West πριν από λίγες ημέρες εξέπληξε τους θαυμαστές του, όταν ανακοίνωσε πώς θα κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Τώρα όμως, ο γνωστός ράπερ και η σύζυγός τους έκαναν ακόμη μία αποκάλυψη, λέγοντας πως ο Kanye West νόσησε από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Forbes, που δημοσιεύτηκε σήμερα, ανέφερε πως τον περασμένο Φεβρουάριο προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και μάλιστα, ήταν βαριά άρρωστος.

«Ρίγη, έτρεμα στο κρεβάτι, έκανα ζεστά ντους, έβλεπα βίντεο για να δω τι μπορώ να κάνω για να το ξεπεράσω. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είχε πει πως ο Drake είχε κορωνοϊό και η απάντησή μου ήταν πως δεν γίνεται να είναι πιο άρρωστος από εμένα», είπε ο Κάνιε Γουέστ, ενώ δήλωσε πως αν υπήρχε εμβόλιο δεν θα το έκανε: «Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που εμβολιάζονται και στη συνέχεια παραλύουν. Έτσι όταν λένε ότι θα το φτιάξουν, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Θέλουν να μας βάλουν ηλεκτρονικά τσιπ μέσα μας, θέλουν να κάνουμε διάφορα πράγματα. Λυπάμαι που λέω για αυτούς, εννοώ τους ανθρώπους που έχουν τον διάβολο μέσα τους. Και το πιο στενάχωρο είναι ότι δεν θα μπορέσουμε όλοι να μπούμε στον Παράδεισο, κάποιοι δεν θα τα καταφέρουμε. Επόμενη ερώτηση».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!