Ο Kendrick Lamar σταμάτησε τη συναυλία για να επιπλήξει θαυμάστριά του

Ο Kendrick Lamar σταμάτησε τη συναυλία για να επιπλήξει θαυμάστριά του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ημέρες ένα βίντεο από μια συναυλία του Kendrick Lamar όπου ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιπλήττει μια θαυμάστρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβασε στη σκηνή μία θαυμάστρια του για να τραγουδήσουν μαζί. Λίγα λεπτά αργότερα ο Lamar θα σταματούσε το live του, ζητώντας από την κοπέλα να μην επαναλαμβάνει στις ρίμες του τη λέξη "nigger" (μτφρ.: νέγρος).

«Περίμενε, περίμενε, περίμενε, δεν μπορείς να το λες αυτό», ακούγεται να λέει ο Lamar στην κοπέλα επί σκηνής και ενώ έχει σταματήσει η μουσική. «Δεν είμαι αρκετά κουλ για 'σένα; Τι συμβαίνει, αδερφέ;», επιμένει εκείνη.

Ο Lamar της ζητάει να μην χρησιμοποιήσει ξανά αυτόν τον χαρακτηρισμό, η θαυμάστρια αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη και πάλι, όμως, το κοινό δυσανασχετεί φωνάζοντας.

Ο καλλιτέχνης δέχθηκε τη συγνώμη της και της επέτρεψε να παραμείνει για λίγο ακόμη μαζί του, ωστόσο το περιστατικό πήρε έκταση και ήταν πολλοί εκείνοι που αποθέωσαν στα social media τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε.

Ας σημειωθεί ότι η λέξη «nigga», ασχέτως αν ακούγεται ευρέως μεταξύ μαύρων καλλιτεχνών θεωρείται τεράστια απρέπεια όταν απευθύνεται από λευκούς σε μαύρους, ενώ είναι στη λίστα των ανάρμοστων λέξεων που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να απευθυνθεί σε συνάνθρωπό του.

Scroll To Top