Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν είχε ευθύνη για το ατύχημα!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν είχε ευθύνη για το ατύχημα!

Τον οδηγό του λεωφορείου δείχνει ως υπαίτιο το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για το τροχαίο που έστειλε στην Εντατική τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Από την έρευνα που διενεργεί ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του παρουσιαστή προκύπτουν πολλά στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι ο παρουσιαστής δεν είχε ευθύνη για το ατύχημα, με πιο σημαντικό πως η μοτοσικλέτα του χτύπησε τη δεξιά πλευρά του λεωφορείου.Στην έκθεση αναφέρεται σύμφωνα με την Espresso πως η οδηγική συμπεριφορά του ήταν κανονική, με πρώτο στοιχείο τη δειγματοληψία που δεν έδειξε αλκοόλ στο αίμα του, δεύτερο τις ανύπαρκτες ζημιές από τη σύγκρουση και, τρίτο, το ότι η μηχανή του βρέθηκε κοντά στο σημείο του ατυχήματος, ενώ σε αντίθεση περίπτωση θα είχε συρθεί πολύ μακριά.

Το γεγονός ότι το λεωφορείο βρέθηκε σταματημένο στην αριστερή μεριά της λεωφόρου Βουλιαγμένης δείχνει πως το όχημα κινήθηκε από τη δεξιά προς την αριστερή λωρίδα, με σκοπό να στρίψει αριστερά στην οδό Καλύμνου, ακολουθώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο. «Ετσι, φαίνεται πως έκλεισε τον δρόμο στη μηχανή, η οποία πήγαινε κανονικά στην πορεία της, με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση, χωρίς όμως να τα καταφέρει» αναφέρει η έκθεση, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμή.Παρότι η πραγματογνωμοσύνη αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, τα καλά νέα έφτασαν μέχρι το Ασκληπιείο της Βούλας, όπου νοσηλεύεται ακόμη ο Κωνσταντίνος. Υστερα από 57 ημέρες στην Εντατική, βρίσκεται πλέον σε δωμάτιο και όλοι ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψει στο σπίτι του υγιής.

Scroll To Top