Ο κρυφός λογαριασμός του πρίγκιπα Harry στο Instagram

Ο κρυφός λογαριασμός του πρίγκιπα Harry στο Instagram

 

Ένα απόσπασμα από τη νέα βιογραφία των Harry και Meghan, «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» δημοσιεύθηκε στους Sunday Times μέσα στο περασμένο σαββατοκύριακο.

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου γίνεται αναφορά και το ρομάντζο του Harry με τη Meghan από τις πρώτες ημέρες του τυφλού ραντεβού τους μέχρι την απόφασή τους να πραγματοποιήσουν το περιβόητο Megxit και να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρουν οι συγγραφείς του βιβλίου: «Αν και μοιράστηκε μεγάλο μέρος της επίσκεψής της στο Λονδίνο στα social media, η Meghan ήξερε ότι έπρεπε να κρατήσει τα ραντεβού της κρυφά.

Αλλά οι ενδείξεις ήταν εκεί. Την περίοδο που ξεκίνησαν να βγαίνουν, ακολούθησε έναν μυστηριώδη λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @SpikeyMau5. Χωρίς ορατό πρόσωπο στη φωτογραφία προφίλ, μόνο ένα κράνος σε σχήμα ποντικιού, δεν θα σήμαινε τίποτα για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά στην πραγματικότητα ήταν ο ιδιωτικός λογαριασμός του Harry»

Σημειώνουν ότι ως οπαδός της house μουσικής χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο αυτό από τον αγαπημένο του DJ, DeadMau5. Όσον αφορά το Spikey αυτό ήταν το ψευδώνυμό του πρίγκιπα από τους αξιωματικούς της Scotland Yard.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top