Ο λαμπερός γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας στη Βρετανία και οι διάσημοι προσκεκλημένοι

Ο λαμπερός γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας στη Βρετανία και οι διάσημοι προσκεκλημένοι

Λίγους μήνες μετά τον γάμο της χρονιάς του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, η πριγκίπισσα Ευγενία του York και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Jack Brooksbank, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από λίγη ώρα στο παρεκκλήσι του St. George's στο Κάστρο του Windsor.Η νύφη έφτασε με αυτοκίνητο συνοδευόμενη από τον πατέρα της και εμφανώς συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη περπάτησε με το λευκό νυφικό που σχεδίασε ο Peter Pilotto και ο Christopher De Vos του label Peter Pilotto.Η πριγκίπισσα Ευγενία φόρεσε την Greville Emerald Kokoshnik τιάρα που της έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε από νωρίς. Ανάμεσα σε αυτούς που έφτασαν από νωρίς στο παρεκκλήσι του St. George's ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, Kate Middleton με τον πρίγκιπα William, ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle, η εγκυμονούσα Pippa Middleton με τον σύζυγό της, ο Robbie Williams με την σύζυγό του και την μητέρα της, η Naomi Campbell, η Demi Moore και πολλοί άλλοι.

Βασίλισσα ΕλισάβετKate MiddletonMeghan MarklePippa Middleton με τον σύζυγό τηςLiv TylerNaomi CampbellDemi MooreRobbie Williams με τη σύζυγό τουKate Moss με την κόρη τηςJames Blunt με τη σύζυγό τουH εγκυμονούσα Poppy Delevingne

 

Scroll To Top