Ο LL Cool J δηλώνει «ευτυχής» που ο Τραμπ δεν θα παραστεί στην τελετή των βραβείων του Κέντρου Τζον. Φ. Κένεντι

 Ο LL Cool J δηλώνει «ευτυχής» που ο Τραμπ δεν θα παραστεί στην τελετή των βραβείων του Κέντρου Τζον. Φ. Κένεντι
Ο ράπερ και ηθοποιός LL Cool J ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» και μίλησε με πάθος για την ανάγκη ενότητας στη διχασμένη Αμερικής.

Αφού έγραψε πρόσφατα ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος καλλιτέχνης hip-hop που θα λάβει τιμητική διάκριση από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι, ο τραγουδιστής του «Mama Said Knock You Out» σχολίασε την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ να απουσιάζει από την τελετή.

Ο ράπερ, στον οποίο θα απονεμηθεί η τιμητική διάκριση αργότερα φέτος, εξέφρασε χαρά όταν έμαθε την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ που «σπάει» παράδοση χρόνων.

«Είμαι ευτυχής που αποφάσισε να μην παραστεί γιατί θα αποσπούσε την προσοχή και το ενδιαφέρον θα επικεντρωνόταν στο ποιος κάθεται δίπλα σε ποιον ... Χαίρομαι που το ενδιαφέρον θα δοθεί στη μουσική», τόνισε.

Ο 49χρονος βετεράνος του Χόλιγουντ κάλεσε τους Αμερικανούς να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να ξεπεράσουν το σημερινό «παράλογο» πολιτικό κλίμα. «»Το μόνο μέρος, στο οποίο μπορούμε πραγματικά να συνδεθούμε είναι το πνευματικό» σημείωσε. «Πρέπει να συνδεθούμε σε πνευματικό επίπεδο ως έθνος και να γνωριστούμε ξανά».

Υπενθυμίζοντας την αίσθηση της ενότητας που αναδύθηκε μετά τα καταστροφικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, ο ράπερ υπενθύμισε στους Αμερικανούς θεατές την προηγούμενη εικόνα τους.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Scroll To Top