Ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του Κίλι θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους

Ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του Κίλι θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους

 

Μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους φαίνεται να θέλουν να δώσουν ο Νότης Σφακιανάκης και η επί 36 χρόνια συνοδοιπόρος του στη ζωή, Κίλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι έφερε ξανά κοντά ο θάνατος της μητέρας του γνωστού τραγουδιστή στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Η κα. Μαίρη ξεψύχησε στα χέρια του Νότη Σφακιανάκη στο πατρικό του σπίτι στην Κω, κάτι που τον συνέτριψε ψυχολογικά. Η Κίλι ταξίδεψε στο νησί, παραμερίζοντας τα μεταξύ τους προβλήματα που είχαν προκαλέσει τριγμούς στον γάμο τους.

Η Κίλι ήθελε όσο τίποτε άλλο να είναι κοντά στον Νότη αυτές τις δύσκολες ώρες και οι άνθρωποι από το περιβάλλον τους είχαν μεταφέρει τότε σε αξιόπιστη και έγκυρη πηγή της εφημερίδας ότι το τραγικό συμβάν ης απώλειας της Μαίρης Σφακιανάκη έφερε πιο κοντά το ζευγάρι.

Οι δυο τους κουβέντιασαν, θυμήθηκαν τις ευτυχισμένες στιγμές της κοινής τους διαδρομής και τα συναισθήματα για τα παιδιά τους και όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνωρίζει πολλά, πήραν από κοινού την απόφαση να ξεκινήσουν τις προσπάθειες επανασύνδεσης, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top