Ο πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει για πρώτη φορά σειρά ρούχων για καλό σκοπο

Ο πρίγκιπας Κάρολος λανσάρει για πρώτη φορά σειρά ρούχων για καλό σκοπο

 


Ο πρίγκιπας Κάρολος συνεργάστηκε με τη YOOX NET-A-PORTER μέσω του The Prince’s Foundation, για μια μοναδική συλλογή μόδας που στόχο είχε να δημιουργήσει και να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά τεχνιτών.

Το project, το οποίο τιτλοφορείται ως «Modern Artisan», βοήθησε τους μαθητές να σχεδιάσουν στην Ιταλία και να κατασκευάσουν τα ρούχα τους στο Dumfries House στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθοδηγώντας τους να δημιουργήσουν και να φέρουν στο διαδίκτυο μια πολυτελή, βιώσιμη συλλογή.

Οι μαθητές και των δύο εθνικοτήτων ήταν επίσης εξοπλισμένοι με τις τελευταίες ψηφιακές πρακτικές, την τεχνητή νοημοσύνη και τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από τα 4,3 εκατομμύρια πελατών της YOOX NET-A-PORTER τα τελευταία 5 χρόνια.

Η συλλογή διατίθεται σε NET-A-PORTER, MR PORTER, YOOX και THE OUTNET, με όλα τα κέρδη να πηγαίνουν για τη στήριξη του έργου του The Prince’s Foundation και του προγράμματος Future Textiles.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Πρόεδρος του Ιδρύματος, είπε σε μια δήλωση: «Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από τις προσπάθειες, τις ιδέες και το όραμα που έδειξαν οι τεχνίτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία. Ας ελπίσουμε ότι θα αποκτήσουν πολλές δεξιότητες και κατανόηση των βιώσιμων προσεγγίσεων για το σχεδιασμό και την κατασκευή που μπορούν να εφαρμόσουν στις δικές τους επιχειρήσεις ή μελλοντικές σταδιοδρομίες ».

Όσο γα τα ρούχα της συλλογής δεν είναι μόνο φτιαγμένα από πολυτελή, βιώσιμα υφάσματα, όπως οργανικό μετάξι και μαλλί μερινό, αλλά είναι και ιδανικά για την τέλεια capsule επαγγελματική γκαρνταρόμπα, χάρη στα στυλ που συνδυάζονται εύκολα και την ουδέτερη παλέτα χρωμάτων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top