Ο πρίγκιπας Κάρολος μιλά πρώτη φορά για την εγγονή του, Lilibet Diana

Ο πρίγκιπας Κάρολος μιλά πρώτη φορά για την εγγονή του, Lilibet Diana

 

Το εργοστάσιο της Mini για την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου επισκέφτηκε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Lilibet Diana.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είπε: «Η ανάπτυξη της τεχνολογίας όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή τα πράσινου υδρογόνου για τα βαρέα οχήματα , είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσουμε την υγεία του κόσμου για τις επόμενες γενιές, κάτι για το οποίο έχω πολύ στο νου μου σήμερα, έχοντας πρόσφατα γίνει παππούς για πέμπτη φορά.

Τόσο ευχάριστα νέα πραγματικά υπενθυμίζουν την ανάγκη για συνεχόμενη καινοτομία στον χώρο - ειδικά γύρω από τη βιώσιμη ηλεκτρική τεχνολογία - δεδομένης της κληρονομιάς που αφήνουμε στα εγγόνια μας».

Φυσικά, ο ευτυχής παππούς είχε ήδη στείλει τις ευχές του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία των Sussexes και γράφοντας: «Συγχαρητήρια στον Harry, τη Meghan και τον Archie για τον ερχομό του μωρού Lilibet Diana. Τους ευχόμαστε να είναι όλοι καλά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top