Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για τη συμμετοχή του στη «Μουρμούρα»

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για τη συμμετοχή του στη «Μουρμούρα»

 

Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, σε συνέντευξη στο περιοδικό «TV Έθνος».

«Υποδύομαι τον πατέρα της Ξένιας (Αννα Κουτσαφτίκη). Είναι ένας παράξενος άνθρωπος που είναι αφοσιωμένος στα χούγια της ιδιαίτερης πατρίδας του, που είναι η Ελασσόνα. Ενας ιδιόμορφος άνθρωπος που έχει σύζυγο τη Μαρία Καβογιάννη. Συχνά-πυκνά ερχόμαστε στην Αθήνα και επεμβαίνουμε στη ζωή των παιδιών μας, της Ξένιας και του Μπάμπη (Σπύρος Τσεκούρας), με διάφορες παραξενιές, με χωρισμούς μεταξύ μας και διάφορα άλλα προβλήματα που έχουμε», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τη Μαρία Καβογιάννη;

Με την κυρία Καβογιάννη έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές και στο θέατρο και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, μια ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα και είναι μεγάλη χαρά να δουλεύεις μαζί της.

«Μουρμούρα» βλέπετε;

Όταν μπορώ να βλέπω τηλεόραση, η «Μουρμούρα» είναι μέσα στο πλαίσιο αυτών των σειρών που μπορώ να δω με άνεση.

Πού νομίζετε ότι οφείλεται η επιτυχία της συγκεκριμένης κωμωδίας του Alpha;

Πιστεύω ότι οφείλεται στην επιτυχημένη αλλαγή του καστ, τουλάχιστον στα νεαρά ζευγάρια και σε αυτά της μέσης ηλικίας. Αυτά έπρεπε να τα αλλάζουν γιατί οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουν βρει πάρα πολύ σωστούς μαστόρους. Επίσης οφείλεται στα σενάρια και στην υφή των σεναρίων, στο καστ, στην εξαιρετική παραγωγή και στην πολύ ωραία σκηνοθεσία. Είναι μια σειρά της καθημερινής ζωής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top