Ο Χρήστος Δάντης ξεσπά: «Κάποιες γριές αμαρτωλές, οι οποίες έχουν αγιάσει επειδή...»

Ο Χρήστος Δάντης ξεσπά: «Κάποιες γριές αμαρτωλές, οι οποίες έχουν αγιάσει επειδή...»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τα πυρά που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα από συναδέλφους του.

«Για το τραγούδι “Για όλα σε μισώ” ακούστηκαν πολλά και από παλιές φίλες, όπως η κ. Βόσσου, εσείς τι θέση παίρνετε;», ρώτησε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του Happy Day τον Χρήστο Δάντη.

«Όσον αφορά στη μουσική, άποψη έχουν όσοι δεν γνωρίζουν που πέφτει το “ντο”, αποτυχημένοι και κάποιες γριές αμαρτωλές, οι οποίες έχουν αγιάσει επειδή γέρασαν. Όταν κάθεσαι και το παίζεις μεγάλος καλλιτέχνης και ιστορικός και ότι δεδομένου ενός ρεπερτορίου δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου ούτε εσύ ο ίδιος να τραγουδήσει κάποια άλλα πράγματα που απαιτεί το κοινό να ακούσει, εκεί έχεις χάσει το παιχνίδι. Υπό αυτή την έννοια μεγάλος καλλιτέχνης δεν θα γίνω ποτέ.

Εγώ δεν θα μείνω ποτέ στην απέναντι πλευρά που κουνάει το δάχτυλο στους ανθρώπους. Προτιμώ να μου κουνάνε το δάχτυλο οι παλιατζούρες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκραξαν, οι μισοί έχουν κάνει χειρότερα πράγματα στο παρελθόν που αφορούν στη μουσική και οι άλλοι μισοί θα ήθελαν να είναι λουλουδαρπάχτρες και δεν έγιναν ποτέ.

Η διάθεση της Sunny Μπαλτζή ήταν να είναι ευγενική, δεν ήταν η δική μου όμως. Γιατί όταν μου επιτίθεται κάποιος, εγώ αντεπιτίθομαι και δεν μπορώ όταν μου χώσεις εσύ ένα μπάτσο να μη σου χώσω κι εγώ δύο. Για μένα ήταν ένα τσίρκο αυτό το πράγμα γιατί δεν μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου για έναν άνθρωπο με τον οποίο συνυπήρξες δημιουργικά στο παρελθόν δημοσίως και μετά να τον καλείς στην εκπομπή σου να τα βρείτε». Scroll To Top