Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Νόμιζα ότι καταστρέφομαι, απογοητεύτηκα κι ένιωθα άχρηστος»

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Νόμιζα ότι καταστρέφομαι, απογοητεύτηκα κι ένιωθα άχρηστος»

 

Στην πρώτη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν βρέθηκε καλεσμένος ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, δίνοντας μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Στο επίκεντρο φυσικά η συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και η πορεία του στην τηλεόραση η οποία πλέον μετρά 20 ολόκληρα χρόνια.

«Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17  χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές. Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;» ανέφερε ο ηθοποιός για εκείνη την περίοδο.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως του έγινε η πρόταση για να ενταχθεί στην τρίτη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου; Είναι ωραίο να είναι σαφής ο λόγος και καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό… Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω. Είναι μια τρομερά καλογυρισμένη δουλειά κι αυτό που κάνει… Να φέρνει τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με φοβερή προσοχή κι αγάπη για την λεπτομέρεια… Εγώ συναντήθηκα με ένα συνεργείο με τόσο σεβασμό κι οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Από αυτούς που το γράφουν μέχρι τον τελευταίο τεχνικό στο γύρισμα, που εξηγεί την επιτυχία της» ανέφερε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top