Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Στο Ηρώδειο με την καλλονή σύντροφό του

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Στο Ηρώδειο με την καλλονή σύντροφό του

 

Τα Μπαλέτα Μπεζάρ της Λωζάννης ήρθαν στο Ηρώδειο με ένα ensemble 60 χορευτών για να μαγέψουν το κοινό με χορογραφίες πάνω σε μουσική από τον Ραβέλ έως τον δικό μας Μίκη Θεοδωράκη.

Στο Ηρώδειο, το βράδυ της Δευτέρας, για να παρακολουθήσει την παράσταση, βρέθηκε η οικογένεια Αγγελοπούλου. Τη Γιάννα και τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο συνόδευαν ο μεγαλύτερος γιος τους, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και η όμορφη σύντροφός του, Έλλη Παπαδιαμαντή.

Το ζευγάρι βάπτισε το περασμένο Σάββατο την κόρη του και ακολούθησε δεξίωση στην οικία του Θοδωρή και της Γιάννας Αγγελοπούλου, στο Παλαιό Ψυχικό.

Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 500 και η εγγονή πήρε το όνομα της γιαγιάς της. Το παρών μάλιστα έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα.

Ο Παναγιώτης και η Έλλη γνωρίστηκαν στα… θρανία. Οι δυο τους φοιτούσαν στο Αμερικανικό Κολλέγιο όπου και γεννήθηκε μια τρυφερή φιλία και στη συνέχεια ένας μεγάλος έρωτας.

Η Έλλη σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά πριν από την αποφοίτησή της είχε αποφασίσει ότι θ’ ασχοληθεί με το κλασικό τραγούδι και κατ’ επέκταση με την κλασική μουσική. Aγαπά την hot yoga και το μπαλέτο και μαζί με τον Παναγιώτη, ζουν μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top