Παρέλαση επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Bachelor 3»!

Παρέλαση επωνύμων στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Bachelor 3»!

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Bachelor 3» η οποία έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό κινηματογράφο των βορείων προαστίων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τους εκπρόσωπους της showbiz.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι: Josephine Wendel, Ελένη Χατζίδου με τον σύντροφό της, Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της, Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη Μαρία Καλαβρία και πολλοί άλλοι.Από τη λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πρωταγωνιστές της ταινίας: Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μελέτης, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαΐας Ματιάμπα και Βίκυ Κάβουρα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Στο τρίτο μέρος του «The Bachelor», τέσσερις φίλοι λαμβάνουν ένα νέο προσκλητήριο γάμου. Θα τα καταφέρουν ή θα χρειαστεί και τέταρτη ταινία για να γίνει κάποιος γάμος τελικά; Η απάντηση θα δοθεί στις 25 Δεκεμβρίου όταν το «The Bachelor 3» βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαΐας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος, Τάσος Παλατσίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας, Αναστάσης Κολοβός, Courtney Parker, Αλέξανδρος Κοντοπίδης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Παράσχος και ο Τάκης Ζαχαράτος.

 

 

 

Scroll To Top