Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Τι πρόσφερε ο γάμος τους στη βρετανική οικονομία;

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Τι πρόσφερε ο γάμος τους στη βρετανική οικονομία;


Μπορεί τα δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου να υποστηρίζουν ότι ο γάμος του πρίγκιπας Harry και της Meghan Markle, κόστισε περίπου 48,5 εκατ. ευρώ,  οι νομικοί σύμβουλοι της Meghan Markle ωστόσο ισχυρίζονται ότι το ευχάριστο αυτό γεγονός υπήρξε εξαιρετικά προσοδοφόρο για το βρετανικό τουρισμό.

Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στη δημοσιότητα καθώς το πριγκιπικό ζεύγος, το οποίο έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι σκοπεύει τα επιπρόσθετα έσοδα που απέφερε ο γάμος τους να διατεθούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, αισθάνθηκαν την ανάγκη να υπερασπιστούν εαυτούς σχετικά με όσα γράφονται για τους ίδιους.

Κατά τη Daily Mail βέβαια -με την οποία η Δούκισσα του Sussex βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη- τα νέα στοιχεία ήρθαν επίτηδες τώρα στο φως ως μέρος των νέων καταθέσεων.
 

Για την ακρίβεια, οι δικηγόροι διατείνονται ότι ο γάμος χρηματοδοτήθηκε κυρίως από τον Πρίγκιπα Κάρολο, ενώ το δημόσιο κόστος περιορίστηκε στην ασφάλεια που ουσιαστικά προστάτευε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας από το πλήθος.

Μάλιστα, η εν λόγω δικηγορική εταιρεία Brand Finance υποστηρίζει ότι το μυστήριο απέφερε συνολικά ένα δισ. λιρών που αφορούν στον τουρισμό, το λιανικό εμπόριο και τη μόδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top