Πρίγκιπας William: «Όταν έγινα πατέρας ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου»

Πρίγκιπας William: «Όταν έγινα πατέρας ήταν από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου»

Ο πρίγκιπας William στο ντοκιμαντέρ «Football, Prince William and our Mental Health», που θα προβληθεί στο BBC One στις 28 Μαΐου μίλησε μεταξύ άλλων για την πατρότητα.

Στο ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας William συμμερίστηκε αυτά που εξομολογήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής Μάρβιν Σόρντελ, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη και μεγάλωσε δίχως τον πατέρα του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο William αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Όταν έγινα πατέρας ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής στον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Το βρήκα πραγματικά δύσκολο... μεγάλωσα δίχως πατέρα. Πάσχιζα πραγματικά με τα συναισθήματά μου εκείνη την εποχή», συμπλήρωσε ο Σόρντελ. Ο πρίγκιπας William συμφώνησε και αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του. «Το να αποκτάς παιδιά είναι η πιο καθοριστική στιγμή στη ζωή, πραγματικά είναι... Νομίζω ότι όταν έχεις βιώσει κάτι τραυματικό- ο πατέρας σου που δεν ήταν εκεί, η μητέρα μου που πέθανε όταν ήμουν μικρός- τα συναισθήματα επιστρέφουν αστραπιαία», εξομολογήθηκε ο 37χρονος. «Μπορώ να συμμεριστώ απόλυτα σε αυτό που λες για τα παιδιά. Είναι από τις πιο εκπληκτικές στιγμές της ζωής, αλλά και μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές», είπε στον Σόρντελ ο William και συμπλήρωσε: «Με την Kate στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και περνάμε αυτές τις στιγμές μαζί και κατά κάποιο τρόπο μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε μαζί». Το ντοκιμαντέρ είναι στο πλαίσιο της καμπάνιας Heads Up που κάνει ο πρίγκιπας William, επιστρατεύοντας το ποδόσφαιρο για να στρέψει την προσοχή στην ψυχική υγεία των ανδρών.

Είναι από τις πιο εκπληκτικές στιγμές της ζωής, αλλά και μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές», είπε στον Σόρντελ ο Ουίλιαμ και συμπλήρωσε: «Με την Κέιτ στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και περνάμε αυτές τις στιγμές μαζί και κατά κάποιο τρόπο μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε μαζί». Το ντοκιμαντέρ είναι στο πλαίσιο της καμπάνιας Heads Up που κάνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, επιστρατεύοντας το ποδόσφαιρο για να στρέψει την προσοχή στην ψυχική υγεία των ανδρών.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top