Σάκης Ρουβάς: Εγκαινίασε το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας στην Αλόννησο

Σάκης Ρουβάς: Εγκαινίασε το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας στην Αλόννησο

Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, ένα από τα σημαντικότερα ναυάγια της Κλασικής Αρχαιότητας, ανάμεσα στην Αλόννησο και το νησί Περιστέρα, εγκαινίασε ο Σάκης Ρουβάς πριν λίγες μέρες ο οποίος «βούτηξε» μαζί με άλλους δύτες και έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων.

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο Έλληνας σταρ ήταν πολύ απλός και προσιτός κατά την παραμονή του στο νησί.
Όπως αναφέρεται, «ενώ του προσφέρθηκε βίλα και αυτοκίνητο πολυτελείας, δεν τα δέχτηκε και προτίμησε να μείνει σε ένα απλό δωμάτιο με τους δύτες, ενώ έκανε τις μετακινήσεις του μαζί με τέσσερα άτομα σε ένα Fiat Panda.

Ήταν πολύ τυπικός και πειθαρχημένος στην προετοιμασία κάνοντας αδιαμαρτύρητα πολλές καταδύσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτελούσε όλα τα καθήκοντά του με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού και η γενικότερη συμπεριφορά του ήταν πολύ ταπεινή».

Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο στη χώρα μας περιλαμβάνει το αρχαιότερο επισκέψιμο εμπορικό ναυάγιο στον κόσμο πλοίου που βυθίστηκε το 425 π.Χ.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν κατενθουσιασμένος από τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης στο ναυάγιο της Περιστέρας και το μοιράστηκε στο Ιnstagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια κατάδυση, μια μοναδική εμπειρία. Το ναυάγιο της Περιστέρας με τους 4000 αμφορείς που βρίσκεται στα ανοιχτά της Αλοννήσου αποτελεί το αρχαιότερο επισκέψιμο ναυάγιο στον κόσμο και μόλις άνοιξε για το κοινό. Ευχαριστώ θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, για την πρόσκληση. Ήταν τιμή μου να εγκαινιάσω αυτό το τόσο σημαντικό και σπουδαίο έργο που καθιερώνει τη χώρα μας στο «χάρτη» του παγκόσμιου καταδυτικού τουρισμού και συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του. 📸 @_staifan_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top