Σταμάτης Φασουλής: «Ο πατέρας μου, μου έκανε ότι χειρότερο, με είχε εξαφανίσει»

Σταμάτης Φασουλής: «Ο πατέρας μου, μου έκανε ότι χειρότερο, με είχε εξαφανίσει»

 

Το πρωί της Κυριακής ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Just the 2of Us και την παρεξήγηση με την Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά στην παιδική του ηλικία και την σχέση που είχε με τον πατέρα του εκφράζοντας και ένα παράπονό του.

«Συγκινήθηκα πολύ όταν άκουσα τον “Αμάραντο”, ξύπνησε ένας ολόκληρος κόσμος μέσα μου. Η μητέρα μου συνέβαλε, ο πατέρας μου αδιαφορούσε, ήταν καπετάνιος. Και φαντάσου σε ένα καφενείο ναυτικών να ακούει “ο γιος μου είναι πρώτος μηχανικός”, όλοι ήταν ναυτικοί και ο άλλος έκανε γιο θεατρίνο, καταλαβαίνεις τι θα πέρασε ο άμοιρος. Τώρα το καταλαβαίνω. Δεν μου είπε ποτέ μπράβο, αλλά αισθανόταν σχεδόν τύψεις που μου είχε φερθεί αδιάφορα. Κάθε βράδυ έρχονταν οι γονείς μου να πιουν ένα ποτό και να δουν το νούμερό μου, και όταν έρχονταν να πουν καληνύχτα, ο πατέρας μου δεν ερχόταν.

Ερχόταν η μητέρα μου και μου έλεγε “ο μπαμπάς να σου πει καληνύχτα;” και έλεγα ναι και τότε ερχόταν. Κάτι που έδειχνε ότι με σέβεται πάρα πολύ και ότι θέλει την άδεια να μου μιλήσει, εμένα που ήμουν στο σπίτι και δεν με έβλεπε, ήμουν αόρατος. Δεν με υποτιμούσε, αλλά μου έκανε κάτι χειρότερο, δεν υπήρχα, με είχε εξαφανίσει», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top