Στη δημοσιότητα η αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε σε βάρους του Πάνου Καλλίτση η Έλενα Χριστοπούλου

Στη δημοσιότητα η αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε σε βάρους του Πάνου Καλλίτση η Έλενα Χριστοπούλου
Η εφημερίδα Έθνος έφερε στο φως της δημοσιότητας, την αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε σε βάρος του Πάνου Καλλίτση η Έλενα Χριστοπούλου η οποία θα εκδικαστεί στις 28 Ιανουαρίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

«Αποτελεί αδιαµφισβήτητο γεγονός ότι ο εναγόµενος είχε ιδιαίτερη σχέση µε τα χρήµατα. Αν και εγώ ήµουν υπεύθυνη για το κλείσιµο του ταµείου, εκείνος έπαιρνε τα έσοδα και τα κατέθετε σε προσωπικούς του λογαριασµούς στους οποίους εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι έβαζε συνδικαιούχους µέλη της πατρικής οικογένειάς του, έτερο µέρος αυτών έβαζε σε θυρίδες και τα υπόλοιπα σε σηµεία που µόνο εκείνος γνώριζε.

Έκτοτε έχω περάσει διά πυρός και σιδήρου. Η συµπεριφορά του είναι άκρως προσβλητική. Παρακρατεί προσωπικά µου πράγµατα, κοσµήµατα και τις οικονοµίες µου τις οποίες του είχα εµπιστευθεί λόγω capital controls και είχε φυλάξει εκείνος σε µέρος στο οποίο πλέον δεν έχω πρόσβαση. Αρνείται να µου αποδώσει και τα εµπορεύµατα της επιχείρησής µου, ενώ έχει προβεί και σε παράνοµες ενέργειες στο πλαίσιο των τραπεζικών συναλλαγών σε βάρος µου. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι έχει αφαιρέσει τόσο από δικό µου όσο και από τον κοινό µας λογαριασµό ποσό ύψους 60.000 ευρώ χωρίς να µε ενηµερώσει» είπε χαρακτηριστικά η κριτής του GNTM.


Scroll To Top