Τα καρφιά του Μάνου Μαγιάτη για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου

Τα καρφιά του Μάνου Μαγιάτη για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου

 

Ο Μάνος Μαγιάτης πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή, «Love It», καθώς από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου.

 Ήταν βέβαια κοινό μυστικό από το τέλος της σεζόν ότι θα γίνουν αλλαγές στο Love it και ότι κάποιοι συνεργάτες της παρουσιάστριας δεν θα συνεχίσουν στο πλευρό της.

Ο Μάνος Μαγιάτης, λοιπόν, επιβεβαίωσε όσα ήδη ξέραμε μέχρι στιγμής και με ένα κείμενο στο Instagram, έριξε και το υπονοούμενό του.

«Στα story μου λοιπόν και “σαν σήμερα”, ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή! Με αφορμή τις ευχές σας, απο χθες, για “καλή αρχή” και “καλή σεζόν”, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή loveit στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εάν προσπάθησαν για το αντίθετο. Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

Προχωράμε … και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή. Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο.
Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε! Θα σας έχω νεάκια μου, σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top