Η Άντζελα Δημητρίου, η Μέγκι Ντρίο και η Πέπη Τσεσμελή συναντούν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκαλύπτονται!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Αυτή την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 23:45 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στην εκπομπή την Άντζελα Δημητρίου. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, εξηγεί γιατί έχει επιλέξει να μην δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις και να μιλάει για τη προσωπική της ζωή. Μιλάει για το πρόβλημα υγείας που πέρασε και τους συνεργάτες που δεν προστάτευσαν την καριέρα της.
Η Μέγκι Ντρίο, αφού περάσει από το καμαρίνι και συναντήσει τις «Μύγες», εμφανίζεται στο στούντιο του «The 2Night Show». Μιλάει για τη συμμετοχή της στο GNTM αλλά και το bullying που έχει βιώσει και συνεχίζει να βιώνει όλα αυτά τα χρόνια για την καταγωγή της.

Η Πέπη Τσεσμελή συναντάει για πρώτη φορά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ειλικρινή συζήτηση, μιλάει για τον έρωτα που σημάδεψε τη ζωή της αλλά και τη σύλληψη της, ένα περιστατικό που την έκανε να αναθεωρήσει τα πάντα.