Τι δώρο έκαναν ο Kanye West και η Kim Kardashian στον Πρόεδρο της Ουγκάντας;

Τι δώρο έκαναν ο Kanye West και η Kim Kardashian στον Πρόεδρο της Ουγκάντας;

Ο Kanye West και η Kim Kardashian επισκέφθηκαν τον πρόεδρο της Yoweri K. Museveni, ηλικίας 74 ετών, στον οποίο έκαναν δώρο ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Ο αστέρας της αμερικανικής ραπ βρίσκεται στην Ουγκάντα για βάλει τις τελικές πινελιές στο ένατο άλμπουμ του «Yandhi». Το άλμπουμ επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις αρχές του μήνα, όμως ο Kanye West ανακοίνωσε ότι ήθελε πρώτα να πάει στην Αφρική για να «νιώσει την ενέργειά» της.

Το ζευγάρι έφτασε στην Ουγκάντα το Σάββατο, όπου δεν σταμάτησε να ανεβάζει στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικά στιγμιότυπά τους από τις επισκέψεις του σε πανέμορφα αξιοθέατα.

«Είχα επιτυχημένες συνομιλίες με το ζευγάρι για τον τρόπο με τον οποίο θα προωθήσουμε τον τουρισμό και τις τέχνες στην Ουγκάντα. Ευχαρίστησα τον Kanye για το δώρο του, τα λευκά sneakers» έγραψε ο πρόεδρος της χώρας στο Twitter.Το γραφείο του προέδρου της Ουγκάντας ανέφερε ότι ο Museveni έδωσε στο διάσημο ζευγάρι ονόματα της χώρας του. Φώναξε τον West «Κανιεσίγκιε» και την Kardashian «Κεμιγκίσα», δηλαδή «εκείνη που έχει τις ευλογίες του Θεού».

Λίγες ημέρες πριν, ο Kanye West συναντήθηκε με έναν άλλο ηγέτη, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.


Scroll To Top