Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Φιλίνη!

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Φιλίνη!

H Eλένη Φιλίνη φαίνεται να βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση, καθώς ετοιμάζει με μεγάλη αγάπη την πρώτη της ποιητική συλλογή.

Η ίδια είπε σχετικά στη Real: «Η συλλογή µου µε τίτλο «Με το χέρι στην καρδιά» θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Όστρια. Εκεί θα δείτε µια άλλη όψη της Ελένης, ένα τρυφερό αλλά και λίγο πεσιµιστικό πρόσωπο. Γιατί όπως έλεγαν για µένα οι καθηγητές µου και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, είµαι άσπρο-µαύρο. Τα ποιήµατα κρύβουν µια αλήθεια που παλαιότερα δεν ήθελα να την εξωτερικεύσω. Τώρα δεν µε ενοχλεί πια, ωρίµασα».


Mία ακόμη έκπληξη που μας επεφύλασσε αφορά τη συνεργασία της με τον πρώη πολιτικό Θεόδωρο Κατσανέβα, ο οποίος θα συμμετάσχει στο νέο της cd, με την ίδια να φαίνεται ενθουσιασμένη:

«Κάποια από τα ποιήµατα αυτά θα γίνουν και τραγούδια σε µελοποίηση του Θεόδωρου Κατσανέβα και του εξαδέρφου µου, Παύλου Καρποδίνη. Τον Θόδωρο τον γνωρίζω πολλά χρόνια, είναι φίλος καλός. Μπορεί ο κόσµος να µην το ξέρει, αλλά ο Θόδωρος τραγουδούσε ως φοιτητής σε µπουάτ στην Πλάκα και έχει πολύ ωραία φωνή. Το τραγούδι που έχει µελοποιήσει έχει τίτλο “Στην έρηµο αυτή” και πρόκειται για µια ωραία µπαλάντα».

Η Ελένη ετοιμάζεται και για μία σειρά από live που θα κάνει, στο πλαίσιο των οποίων θα τη δούμε απόψε και στο «Sousou the Βar» στα Ιλίσια. Ταυτόχρονα με όλα αυτά, προετοιμάζει και τις καλοκαιρινές της παραστάσεις, καθώς θα κάνει tour σε θέατρα σε όλον τον νομό της Αττικής, για χάρη του έργου «Ο ∆ίας ξαναγύρισε» σε σκηνοθεσία Άγγελου Μοσχονά.

Scroll To Top