Το σχόλιο της Χριστοπούλου για τη δήλωση της Καγιά: «Όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει»

Το σχόλιο της Χριστοπούλου για τη δήλωση της Καγιά: «Όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει»

 

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν το πρωί της Δευτέρας η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία σχολίασε μεταξύ άλλων την πολυσυζητημένη δήλωση της Βίκυς Καγιά «Όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει».

«Ήταν και άρρωστη εκείνη τη μέρα. Άσχετο. Εγώ λέω και πάρα πολλά άσχετα. Δε τα λέω και όλα σχετικά. Πολύ μεγάλη παρόρμηση αυτό που είδα και αυτό που άκουσα. Ήταν πολύ παρορμητικό. Θα έπρεπε κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και να φιλτράρουμε πολύ καλύτερα αυτό που λέμε στις κάμερες. Αυτό θα έλεγα στη Βίκυ αν ήμουν μαζί της.

Νομίζω πως κάθε κανάλι πληρώνει γραφείο τύπου και γραφείο δημοσίων σχέσεων για να απαντούν για όλα αυτά. Έχω αυτή την αίσθηση. Εμένα μου άρεσε αυτό που είπε η Ελένη Μενεγάκη. “Εγώ παρουσιάστρια ήμουν και παρουσιάστρια θα μείνω”. Αυτό εμένα με καλύπτει πάρα πολύ. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει και να ενισχύει τον ρόλο του. Και όχι να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια.

Μου έκανε εντύπωση πως απάντησε η Βίκυ Καγιά για αυτό. Όπως έκανε σε όλου σας. Για αυτό και το κάνατε θέμα. Τo unfollow δεν είναι σημαντικό. Εγώ τη Βίκυ τη θαυμάζω, την εκτιμώ. Είναι ένα μοντέλο-παρουσιάστρια που έχει αποδείξει πως είναι μεγάλη μαχήτρια. Μέχρι εκεί. Ούτε φίλη μου είναι, ούτε ήτανε. Ούτε την ήξερα τη Βίκυ» εξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top