Το σχόλιο του Γιώργου Λιανόυ για την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή

Το σχόλιο του Γιώργου Λιανόυ για την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή

 

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιανός μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera 102,2, σχολίασε την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor και έκανε μια αποκάλυψη για τα επόμενα έπαθλα.

«Να σου πω την μαύρη αλήθεια είχε συμβεί και λίγο στο παρελθόν αυτό πάλι ήταν και ο Νίκος και ο James. Είχα κάνει κι εγώ μια κουβέντα μαζί τους και είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν λίγο κουραστεί και κάποια στιγμή έφτασε στο όριο του.

Και να σου πω ο James πέρα από το θέμα του παιχνιδιού είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Άμα νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις εντάξει. Αν ένας παίκτης δεν μπορεί να συνεχίσει για Χ και Ψ λόγους είτε για ψυχολογικούς, είτε για σωματικούς αποχωρεί. Από εδώ και πέρα θα έχει συγκεκριμένη πορεία το παιχνίδι, θα γίνει ατομικό σε κάποια φάση.

Θα είναι κάνα δύο εβδομάδες στις οποίες μπορεί να μην υπάρξει αποχώρηση γιατί υπάρχουν  κάποια μεγάλα έπαθλα και κάποια ταξίδια που έμαθα ότι θα γίνουν», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top