Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας: Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες για επανασύνδεση!

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας: Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες για επανασύνδεση!

Ερωτήματα προκάλεσε η φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια αγκαλιά με τον Αpollo, το σκυλάκι που χάρισε στον μικρό γιο της Τζένης Μπαλατσινού  το διάστημα που ήταν ακόμη ζευγάρι με την παρουσιάστρια.

Η συνάντηση του βουλευτή με το συμπαθέστατο τετράποδο προκάλεσε μεγάλο ντόρο στα social media, κυρίως όμως την απορία για το αν πήρε πίσω τον σκύλο από τον μικρό Μάξιμο ή υπήρξε θερμή συνάντηση με την πρώην αγαπημένη του και τα παιδιά της.

Και πώς μεταφράζεται αυτό; Ισως ως μια πιθανή μυστική επανασύνδεση του χωρισμένου ζευγαριού… Τα διάφορα σενάρια πυροδότησε το «My boy» (σ.σ.: «Το αγόρι μου»), το σχόλιο που έγραψε ο φιλόζωος πολιτικός στην πόζα με το ημίαιμο ζωάκι και εκεί άρχισαν οι… εκτιμήσεις στα blogs, άλλες φανταστικές, άλλες πιο ρεαλιστικές.

Ο Apollo κατέφθασε στο σπίτι του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού τα περασμένα Χριστούγεννα. Η άφιξή του ανακοινώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου μέσω της σελίδας του Βασίλη Κικίλια στο Instagram, που τον παρουσίασε ως «καφέ σίφουνα». Το (τότε) κουτάβι προοριζόταν για τον Μάξιμο που πέταξε από τη χαρά του για το ξεχωριστό δώρο, ωστόσο υπήρξε μεγάλο δέσιμο του σκύλου και με τον βουλευτή.

Μάλιστα, δύο μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2018, ο πολιτικός φωτογραφήθηκε δίπλα δίπλα με τον μικρό φίλο του κατά τη διάρκεια της πρωινής του προπόνησης σε αθλητικό στάδιο. Πάντως, η σταθερή μεγάλη του αγάπη ακούει στο όνομα «Φάτσα» και είναι το θηλυκό λαμπραντόρ που έχει κοντά του τα τελευταία χρόνια.

 

Scroll To Top