Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα ήθελα να πάω ξανά να τον δω και να τον πάρω αγκαλιά»

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα ήθελα να πάω ξανά να τον δω και να τον πάρω αγκαλιά»

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Γιατί ήταν προκλητικό αυτό που είπα; Είπα την άποψή μου. Όσο υπάρχω και ζω δεν θα με εμποδίσει κανείς να λέω την άποψή μου, για κανέναν. Και πληρώνω εγώ το κόστος. Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή.

Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω.

Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης. Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω! Εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top