Βασίλης Γκουρούσης: «Η σχέση μας με την Τέτα Καμπουρέλη από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα»

Βασίλης Γκουρούσης: «Η σχέση μας με την Τέτα Καμπουρέλη από το 2007 είναι σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα»

 

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο είναι ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real. 

Ο Βασίλης Γκουρούσης μιλώντας στο «Πρωινο» αποκάλυψε ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους από το 2007.

«Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν για το διαζύγιο, ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολλά που με κάνουν να προχωρήσει σε αυτό, κάποια στιγμή θα μιλήσω, θα ανοίξω το στόμα μου. Η σχέση μας είναι μία χαρά, δεν έχουμε προβλήματα.  Με στενοχώρησε ένα δημοσίευμα, ότι δήθεν έκανα εγώ μία κοινή εμφάνιση με την Τέτα σε κάποια εκδήλωση. Δεν αληθεύει. Στην εκδήλωση πήγα γιατί μου είπαν ότι θα μιλήσει ο κ. Πατούλης κι επειδή είχα ξεχάσει τα κλειδιά μου στο αυτοκίνητο. Εκεί βρισκόταν και η Τέτα», είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Γκουρούσης πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, για να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Αυτή τη στιγμή μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ μπερδεμένος και πολύ πληγωμένος από όλους και όλα. Πιστεύω ότι το γυαλί έχει ραγίσει. Τα παιδιά και τα εγγόνια μου τα βλέπω δύο με τρεις φορές την εβδομάδα».

«Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω», κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top