Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρόταση-συμφιλίωσης με τον Harry και τη Meghan

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρόταση-συμφιλίωσης με τον Harry και τη Meghan

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως είναι έτοιμη η να συγχωρέσει τον εγγονό της μετά τις αποκαλύψεις του για τη βασιλική οικογένεια.

Όταν ο Harry είχε ανακοινώσει ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα, πηγές του Παλατιού ανέφεραν ότι η Βρετανίδα μονάρχης ένιωθε πληγωμένη, ενώ όταν αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια σε συνέντευξή του στην Oprah, η 95χρονη βασίλισσα δεν αντέδρασε. Πλέον, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, η Ελισάβετ δείχνει ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει και να δείξει στον εγγονό της ότι παρά τα όσα έχουν γίνει παραμένουν οικογένεια.

Η βασίλισσα κάλεσε τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να παραβρεθούν στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της που θα πραγματοποιηθούν σε ένα χρόνο και θα σημάνουν τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο.

Ο Harry δεν θα μπορούσε να λείπει από τον ξεχωριστό εορτασμό, αφού η γιαγιά του είναι η πρώτη μονάρχης που παραμένει τόσα χρόνια στον θρόνο. Η πρόταση της Ελισάβετ βρίσκει το ζευγάρι στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια με τα δυο τους παιδιά. Κι ενώ ο Harry έχει ταξιδέψει ήδη δύο φορές στην Αγγλία, για την κηδεία του παππού του και τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, η Meghan και ο Archie δεν έχουν πάει στο Λονδίνο εδώ και ένα χρόνο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ζευγάρι επιθυμεί να κάνει τη βάπτιση της Lilibet στο Λονδίνο, μια ακόμα ευκαιρία για να γνωρίσει η Ελισάβετ τη δισέγγονή της από κοντά. Αλλά ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει, οι εορτασμοί για το πλατινένιο Ιωβηλαίο θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βελτιωθούν οι σχέσεις ανάμεσα στον Harry και τη βασίλισσα αλλά και τον πρίγκιπα William.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top