Βίκυ Κάβουρα για την αποχώρηση από την παράσταση του Παντελή Καναράκη: «Δε θα αφήσω άλλο αυτή τη ξεφτίλα»

Βίκυ Κάβουρα για την αποχώρηση από την παράσταση του Παντελή Καναράκη: «Δε θα αφήσω άλλο αυτή τη ξεφτίλα»

 

Στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μίλησε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από την παράσταση του Παντελή Καναράκη, μετά την μεγάλη μείωση μισθού που ξαφνικά την ανακοίνωσαν.

«Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, που την αγαπώ πολύ, μάλλον εκεί πατάνε κάποιοι και με εκμεταλλεύονται. Βαρέθηκα να μη μιλάω. Βαρέθηκα να μου παίρνει το σήριαλ τελευταία στιγμή κάποια άλλη κοπέλα, γιατί είναι κοπέλα του τάδε. Να πρέπει να μπω στο Survivor για να παίξω σε κάποιο σήριαλ. Να φεύγω από μια εκπομπή για προσωπικούς λόγους ή δεν ξέρω τι. Τα χρήματα που ζητάω δεν είναι κάτι υπερβολικό και ξαφνικά να πέφτει στο ¼, ενώ έχω κάνει δυο μήνες πρόβες απλήρωτη, να πληρώνω τα έξοδα από την τσέπη μου», είπε αρχικά η αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Λίγο αργότερα η Βίκυ Κάβουρα ξέσπασε λέγοντας : «Η ατάκα που άκουσα και με τρέλανε είναι “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα σου αρέσουν”. Γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Δε ξέρω γιατί μάλωσε ο Παντελής με τον πρώτο παραγωγό, εγώ ξέρω ότι θα τον στήριζα και με όποιο παραγωγό θα το πήγαινα το έργο. Δυο μήνες δώσαμε ψυχούλα όλοι. Αυτή η μείωση νομίζω πως έχει να κάνει με όλους τους συντελεστές, όχι μόνο με εμένα. Δεν είμαι σίγουρη όμως. Ο Παντελής μας είχε πει ότι δε θα αλλάξει κάτι. Εγώ δε θέλω να ξεκατινιαστώ. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και για μένα και για τους συναδέλφους».

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top