Βρισηίδα Ανδριώτου: Πόζαρε ολόγυμνη και μας έδειξε τα σημάδια από το τροχαίο που είχε!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Πόζαρε ολόγυμνη και μας έδειξε τα σημάδια από το τροχαίο που είχε!
Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, η Βρισηίδα Ανδριώτου που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks 1» είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η νεαρή κοπέλα επέβαινε σε όχημα μεταφορικής εταιρείας, το οποίο ανήκει στην οικογένειά της και το οποίο ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.


Το μεσημέρι της Κυριακής, η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε ολόγυμνη, δείχνοντας τα σημάδια που έχουν μείνει στο κορμί της.

«Τη φωτογράφιση αυτήν την έκανα με αφορμή το ατύχημα (τροχαίο) που είχα πρόσφατα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου. Και να μεταδώσω ένα μήνυμα σε πολύ κόσμο. Στην φωτογραφία βλέπετε τα σημάδια από το ατύχημα μου, αυτά τα σημάδια στην αρχή δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω. Χαλούσαν την εικόνα που είχα φτιάξει για τον εαυτό μου, μου θύμιζαν το συμβάν και όλο το σοκ που πέρασα. Μου λέγανε να τα κρύψω. Αποφάσισα λοιπόν να τα αγκαλιάσω, να τα δείξω. Αυτό με βοήθησε πραγματικά να δω τα πράγματα αλλιώς και σκέφτηκα πως κάποιοι γεννιούνται με αυτά και άλλοι τα αποκτούν στη πορεία. Εγώ είμαι τυχερή και τα σημάδια μου θα ΦΥΓΟΥΝ με τον καιρό. Σε άλλους τα σημάδια θα τα έχουν για πάντα. Σε αυτούς απευθύνομαι ΔΕΝ είναι όλα ρετούς. Η ομορφιά κρύβεται στην πραγματικότητα της ζωής, στις καθημερινές μας εμπειρίες. Πρέπει να τις αγκαλιάζουμε. ΜΗΝ μαλώνετε για ανούσια πράγματα, μην θυμώνετε για άσχετα πράγματα. Να ζητάτε συγγνώμη σε όλους όσους πληγώσατε και να συγχωρείται όποιον σας πλήγωσε. Γιατί το αξίζετε! Αξίζετε να προχωρήσετε την ζωή σας χωρίς να κρατάτε κακίες και να έχετε ανθρώπους που αγαπάτε, ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.Scroll To Top