Χαρά Παππά: Η συνάντηση με τον Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό

Χαρά Παππά: Η συνάντηση με τον Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Τρίτης η Χαρά Παππά, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα οι δυο τους συναντήθηκαν, με αφορμή ταξίδι του Τούρκου ηθοποιού στην Ελλάδα.

«Τώρα προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου. Αλλά δε μετανιώνω για τίποτα από τα προηγούμενα, γιατί αφέθηκα όντως σε αυτή τη σχέση. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου.

Ζούσα πραγματικά όπως ένιωθα. Για αυτό έφυγα και στην Τουρκία. Ο Μπουράκ όταν του είπα για το παιχνίδι, δεν το συζήτησε. Μου είπε να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένη. Η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη μετά το παιχνίδι. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Μπουράκ.

Συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ πρόσφατα. Είχα να τον δω ενάμιση χρόνο. Ήταν 3,5 χρόνια στη ζωή μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να είναι καλά. Συναντηθήκαμε, όλα καλά. Είναι καλά και είμαστε καλά. Είναι καλές οι σχέσεις μας. Χαίρομαι πολύ για εκείνον» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Χαρά Παππά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top