Χριστίνα Λαμπίρη: Συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς τους που έχουν φύγει από τη ζωή

Χριστίνα Λαμπίρη: Συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς τους που έχουν φύγει από τη ζωή

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη στην ΕΡΤ, «Μαμά-δες» ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για την κόρη της που ήρθε στη ζωή όταν ακόμα ήταν πολύ μικρή αλλά και για την απώλεια των γονιών της.

«Δύσκολα πολύ γιατί ήδη είχε ανατραπεί η ζωή μου σε όλα τα επίπεδα. Ήμουν υποχρεωμένη να βγω στην αγορά εργασίας…Για μένα δεν υπήρχε επιλογή να κάτσω, ήταν μονόδρομος. Είχα ισχυρότατες κρίσεις πανικού όπως αυτές που είχα την τελευταία χρονιά της τηλεόρασης και γι΄αυτό ολοκλήρωσα εκεί όλη αυτή την προσπάθεια.

Το ότι ήμουν διαζευγμένη με ένα παιδί δεν ήταν κάτι που χρησιμοποιήθηκε ποτέ από εμένα, ούτε συστηνόμουν έτσι, ούτε καν είχα πει “δε μπορώ να έρθω σήμερα γιατί είναι άρρωστο το παιδί μου” ούτε “δε μπορώ να μείνω παραπάνω ώρες γιατί πρέπει να γυρίσω στο παιδί μου”. Αντιθέτως, επειδή η δουλειά δεν έχει ωράριο, πολλές φορές την έπαιρνα μαζί μου προκειμένου να τη βλέπω….» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για την απώλεια των γονιών της χωρίς να καταφέρει να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Η μαμά μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ήταν πάντα εκεί. Είμαι ορφανή και από τους δυο γονείς μου. Μου λείπει η μαμά μου. Και οι δυο μου λείπουν πάρα πολύ. Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις σου λείπουν περισσότερο ίσως γιατί τώρα έχω τη δυνατότητα να σκέφτομαι και περισσότερο. Υπάρχουν στιγμές που τους σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα. Δε θα πω ότι τους μιλώ αλλά τους σκέφτομαι και θυμάμαι στιγμές».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top