Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε η Χριστίνα Ορφανίδου. Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που βιώνει από το 2018, όταν ο πρώην σύντροφός της ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές.

«Είναι μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2018 και τις επόμενες μέρες πλησιάζει επιτέλους η δίκη. Δεν θα μπορούσα να δεχτώ εξωδικαστικό συμβιβασμό, δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια. Είναι κάτι που με έχει στιγματίσει και πρέπει να πάρω κάποια στιγμή ηθική δικαίωση για όλο αυτό που περνάω καθημερινά. Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που περνάω, είναι πολύ μικρή. Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στη ζωή σου δεν έχει σταματημό.

Ήταν ένα προσωπικό βίντεο, από μια 3χρονη σχέση, που ο πρώην σύντροφος το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί μετά το χωρισμό μας. Δεν βγάζεις άκρη, προσπαθώ να δαμάσω όλο αυτό που γίνεται, κάνω αιτήσεις στα site για να κατεβάσω το προσωπικό μου βίντεο.

Έχω έρθει σε οικονομικό αδιέξοδο. Ό,τι χρήματα βγάζω από τη δουλειά μου τα δίνω γι’ αυτή την υπόθεση. Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το προσωπικό βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναικά, σαν μια ελευθέρων ηθών και στέλνουν ιδιωτικά μηνύματα και προτάσεις με αμοιβή. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να εργαστώ, δε μπορώ να κάνω σχέση. Δεν εύχομαι σε καμία κοπέλα να το ζήσει αυτό» ανέφερε η Χριστίνα Ορφανίδου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!