Χριστίνα Βραχάλη: Οικοδέσποινα σε μια διαφορετική εκδήλωση για καλό σκοπό!

Χριστίνα Βραχάλη: Οικοδέσποινα σε μια διαφορετική εκδήλωση για καλό σκοπό!

 

Το OPEN διοργανώνει το μεγαλύτερο outdoor SPINNING EVENT στην Ελλάδα! Δεκάδες ποδήλατα spinning σε περιμένουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ευτέρπης στο Μαρούσι! Αγαπημένοι celebrities και καλλιτέχνες δίνουν το παρών, η Χριστίνα Βραχάλη δίνει το ρυθμό και η πιο feel-good εμπειρία ξεκινά!

Κόστος συμμετοχής €5. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας HΟPEgenesis, που παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε εγκύους που ζουν σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, μέχρι και την ημέρα του τοκετού.

Εκεί θα βρεθεί και το ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή για να ενημερώσει όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

To μεγαλύτερο outdoor SPINNING EVENT έρχεται στις 6 Σεπτεμβρίου στις 18.30, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Λίγα λόγια για την «HOPEgenesis»

Η HOPEgenesis είναι η πρώτη και μοναδική οργάνωση που ασχολείται με την υπογεννητικότητα και τη σταδιακή αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδας, δίνοντας κίνητρο για τη δημιουργία οικογένειας. Αποστολή της είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους. Η οργάνωση επικεντρώνεται κυρίως στις γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα. Σε τρεισήμισι χρόνια δράσης έχει στηρίξει τη γέννηση 100 μωρών, ενώ αναμένεται να γεννηθούν άλλα 86 τους προσεχείς μήνες.

Λίγα λόγια για το «Χάρισε Ζωή»

Το ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ)- “Χάρισε Ζωή” είναι κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο εγγράφει εθελοντές στην εθνική και παγκόσμια δεξαμενή δοτών, ώστε να βοηθά ασθενείς με καρκίνο του αίματος, με μόνη ελπίδα τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, να βρουν συμβατό εθελοντή δότη που θα τους «χαρίσει» ζωή. Ο τρόπος που μπορεί ο καθένας μας που το επιθυμεί να γίνει εθελοντής δότης, εφόσον πληρεί κάποια ιατρικά κριτήρια, είναι εξαιρετικά γρήγορος και απλός: αρκεί η λήψη επιχρίσματος από το στόμα (λήψη δείγματος σάλιου με μια μπατονέτα).

 

Scroll To Top