Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε ζωντανά το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε τη δική του απάντηση για τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του για αναζήτηση ηθοποιών άνευ αμοιβής.

«Να ξεκινήσω από το γεγονός πως υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το project δεν είναι ταινία. Επίσης, δεν γράφω πουθενά εργασία. Δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανένα. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλια», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, δουλεύει πάνω σε ένα project που δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμα και στη συνέχεια εξήγησε τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθήσει.

«Για να φτιάξεις τον φάκελο ενός project απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στον φάκελο μπορεί να έχεις ένα βίντεο ενός λεπτού, που χρησιμοποιείται για να δείξει την οπτική πλευρά του project. Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί θα έχουν μία πολύ όμορφη εμπειρία στα γυρίσματα του νέου project. Δεν υπήρχε σχόλιο για εργασία άνευ πληρωμής, γράφει τη λέξη βοήθεια.

Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια. Έχω ακούσει σχόλια μίσους, αλλά και υποστήριξης και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο ότι έστειλαν στην παραγωγή πάνω από 100 βιογραφικά μετά από αυτό τον ντόρο. Εάν ένιωθαν ότι ήταν λάθος δεν θα έστελνε κανένας τους. Τους εμπιστεύομαι τους ηθοποιούς», εξήγησε ο ηθοποιός.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος υπογράμμισε επίσης πως πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πληρωθεί για τη συμμετοχή τους σε ταινία μικρού μήκους, ενώ τόνισε πως ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σωστός όταν είπε ότι δεν πρέπει κανένας να δουλεύει τσάμπα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!